fbpx

Despre noi

Despre Resido Trade

Avem o experiența de peste 15 ani pe piata interna si internationala a pietrei naturale, experienta dobandita in urma colaborărilor fructoase, a termenelor respectate și a calității produselor noastre.

Filozofia noastră managerială este una simplă și axată spre performanța la cel mai înalt nivel și care ne-a adus în topul furnizorilor de piatră naturală din România și de peste hotare.

Am dovedit că suntem un important producător de piatră naturală și  oferim  plăci speciale de piatră naturală pentru placarea pardoselilor și a pereților, lastre, precum și lucrări de arhitectură dimensionate la comandă, o gamă largă de elemente de detaliu decorative pentru zonele de acces, proiecte complexe de acoperiș, panouri pentru arcade,coloane,balcoane și scări.

În consecință, portofoliul nostru este diversificat, având cele mai serioase recomandări din acest sector. Nume precume Sophia Residence, Neopark Residence, Tisa Residence, Rasaritului Residence, Studium Green Campus, Hotelul Seven,  Microsoft România, Emag și Palatul Culturii Iași sunt câteva dintre proiectele nationale cu care ne mândrim. 

Mai mult, prin intermediul proiectelor noastre realizate pe întreg mapamondul, am devenit o sursă credibilă de inspirație pentru o comunitate globală alcătuită din arhitecți, designeri, antreprenori, constructori și persoane fizice.

Piatra Naturală Resido este un produs autentic românesc care a dobândit aprecierea și susținerea celor mai importanți jucători din piață globală a pietrei naturale

Cariera si fabrica

Piatra Naturală Resido este un produs autentic românesc care a dobândit aprecierea și susținerea celor mai importanți jucători din piață globală a pietrei naturale. Respectând normele și punând pe primul loc ocrotirea mediului înconjurător, Fabrica Resido prelucrează la cel mai înalt nivel blocurile mari de piatră naturală.

Cei peste 90 de angajați, alături de tehnologia de ultimă generație, managementul performant, format dintr-o echipă tânără, dinamică și modernă și ghidat după cele mai moderne tehnici administrative și susținută de partenerii săi interni și internaționali, o propulsează în topul global al fabricilor din acest sector.

Peste 15 ani experienta

Avem o experiența de peste 15 ani pe piata interna si internationala a pietrei naturale

Produs autentic românesc

Am dobândit aprecierea celor mai importanți jucători din piață globală a pietrei naturale

Traditie in de prelucrare

Iti putem personaliza proiectul tau dupa cerintele tale si ale arhitectului sau designerului tau

Stone Collection by Resido

Stone Collection by Resido este brandul lansat de catre compania noastra prin intermediul caruia transferam catre tine, cunostintele si parteneriatele dobandite in urma numeroaselor colaborari cu proprietari de cariera din intreaga lume.

Practic, iti punem la dispozitie , experienta celor 15 ani de activitate ca producator de piatra naturala cu materie prima din cariera proprie si iti selectam atent, materiale de cea mai buna calitate, obtinand de la partenerii nostri, preturile cele mai bune.

Mai mult, datorita traditiei noastre de prelucrare , cu un istoric acoperit de un million si jumatate de metri patrati produsi, iar la ora actuala montati in numeroase proiecte din Romania si din 35 de tari iti putem personaliza  proiectul tau dupa cerintele tale si ale arhitectului sau designerului tau si iti oferim garantia unor produse la cele mai inalte standarde.

Cauți piatră decorativă naturală în Cluj? Alege soluțiile de la resido.ro

Ai nevoie de o soluție completă, cu produse de calitate și suport de specialitate pentru montaj și întreținere? Atunci alege soluțiile oferite de Resido.ro – experții în piatra decorativă naturala din Cluj.

Indiferent dacă ai nevoie de calcar, marmura, granit sau andezit, la Resido.ro vei găsi o gamă largă de materiale de construcție sub formă de lastre, semilastre, placaje sau trepte. În plus, oferim și piatra scapitata, piatra antichizata, piatra cubica, glafuri, ancadramente, blaturi, plinte, profile și lavoare – toate produsele necesare pentru proiectul tău.

Cu o experiență de peste 15 ani în piață internă și internațională a pietrei naturale, am câștigat încrederea și aprecierea celor mai importanți jucători din domeniu, iar piatra naturală de la Resido.ro este un produs autentic românesc. Rspectăm tradiția în prelucrarea pietrei naturale și ne asigurăm că produsele noastre sunt de cea mai bună calitate.

Mai mult, îți oferim suport pentru montajul produselor noastre, punându-ți la dispoziție și adezivii necesari, precum și soluțiile pentru întreținere și curățare. Îți putem personaliza proiectul după cerințele tale și ale arhitectului sau designerului tău, astfel încât să obții rezultatele pe care ți le dorești.

Nu mai pierde timp căutând soluții pentru proiectul tău! Alege piatra decorativa naturala de la Resido Cluj și beneficiază de produse de cea mai bună calitate și suport specializat pentru montaj și întreținere.

Contactează-ne acum și lasă-ne să te ajutăm să iți transformi proiectul într-un succes!

Reducere la Cumpărarea de cantități mari

 Consultare gratuită pentru a ajuta clienții să aleagă cele mai potrivite materiale pentru proiectul lor.