Despre Resido Trade

Avem o experiența de peste 15 ani pe piata interna si internationala a pietrei naturale, experienta dobandita in urma colaborărilor fructoase, a termenelor respectate și a calității produselor noastre.

Filozofia noastră managerială este una simplă și axată spre performanța la cel mai înalt nivel și care ne-a adus în topul furnizorilor de piatră naturală din România și de peste hotare.

Am dovedit că suntem un important producător de piatră naturală și  oferim  plăci speciale de piatră naturală pentru placarea pardoselilor și a pereților, lastre, precum și lucrări de arhitectură dimensionate la comandă, o gamă largă de elemente de detaliu decorative pentru zonele de acces, proiecte complexe de acoperiș, panouri pentru arcade,coloane,balcoane și scări.

În consecință, portofoliul nostru este diversificat, având cele mai serioase recomandări din acest sector. Nume precume Sophia Residence, Neopark Residence, Tisa Residence, Rasaritului Residence, Studium Green Campus, Hotelul Seven,  Microsoft România, Emag și Palatul Culturii Iași sunt câteva dintre proiectele nationale cu care ne mândrim. 

Mai mult, prin intermediul proiectelor noastre realizate pe întreg mapamondul, am devenit o sursă credibilă de inspirație pentru o comunitate globală alcătuită din arhitecți, designeri, antreprenori, constructori și persoane fizice.

Piatra Naturală Resido este un produs autentic românesc care a dobândit aprecierea și susținerea celor mai importanți jucători din piață globală a pietrei naturale

Cariera si fabrica

Piatra Naturală Resido este un produs autentic românesc care a dobândit aprecierea și susținerea celor mai importanți jucători din piață globală a pietrei naturale. Respectând normele și punând pe primul loc ocrotirea mediului înconjurător, Fabrica Resido prelucrează la cel mai înalt nivel blocurile mari de piatră naturală.

Cei peste 90 de angajați, alături de tehnologia de ultimă generație, managementul performant, format dintr-o echipă tânără, dinamică și modernă și ghidat după cele mai moderne tehnici administrative și susținută de partenerii săi interni și internaționali, o propulsează în topul global al fabricilor din acest sector.

Peste 15 ani experienta

Avem o experiența de peste 15 ani pe piata interna si internationala a pietrei naturale

Produs autentic românesc

Am dobândit aprecierea celor mai importanți jucători din piață globală a pietrei naturale

Traditie in de prelucrare

Iti putem personaliza proiectul tau dupa cerintele tale si ale arhitectului sau designerului tau

Stone Collection by Resido

Stone Collection by Resido este brandul lansat de catre compania noastra prin intermediul caruia transferam catre tine, cunostintele si parteneriatele dobandite in urma numeroaselor colaborari cu proprietari de cariera din intreaga lume.

Practic, iti punem la dispozitie , experienta celor 15 ani de activitate ca producator de piatra naturala cu materie prima din cariera proprie si iti selectam atent, materiale de cea mai buna calitate, obtinand de la partenerii nostri, preturile cele mai bune.

Mai mult, datorita traditiei noastre de prelucrare , cu un istoric acoperit de un million si jumatate de metri patrati produsi, iar la ora actuala montati in numeroase proiecte din Romania si din 35 de tari iti putem personaliza  proiectul tau dupa cerintele tale si ale arhitectului sau designerului tau si iti oferim garantia unor produse la cele mai inalte standarde.

Solutiile noastre

Dorim sa venim in sprijinul tau si sa iti aducem solutii complete de montaj si intretinere  astfel incat la noi vei gasi si adezivii necesari montajului precum si solutiile pentru intretinere si curatare.

Calcarul, marmura, granitul, andezitul sunt cateva dintre materialele pe care le comercializam sub forma de lastre sau semilastre, placaje de diferite dimensiuni si prelucrari, piatra scapitata, piatra antichizata, piatra cubica, dar si trepte, glafuri, ancadramente, blaturi, plinte, profile si lavoare.